F1rst blood

F1RST BLOOD

First Blood

Je bent terecht gekomen op de First Blood-pagina. Deze pagina is vooral bedoeld voor de leden van het Jelster Proefpanel. Zij krijgen elke zes weken een aantal nieuwe Jelsterbieren thuisgestuurd om te keuren en van feedback te voorzien. Met deze input wordt besloten of het bij een eenmalige proefbatch blijft of wordt het bier verder geperfectioneerd en onderdeel van de vaste Jelster Range. Als First Blood lid heb je dus direct invloed op het Jelster Assortiment. Hoe tof is dat. Wil jij ook in ons proefpanel? We hebben nog wel een paar plekkies. Stuur ons dan een berichtje via onderstaand formulier.

first blood vacature

Ben jij een bierliefhebber of ben je bij toeval op deze pagina beland? Dat maakt eigenlijk niet uit want als je een goede smaak hebt en het leuk vindt om onze proefbieren te analyseren en verbeterpunten aan te dragen dan zijn we op zoek naar jou!
Er zijn namelijk nog enkele plekkies vrij in het Jelster Proefpanel. Je bevindt je dan in select gezelschap en ontvangt om de 6 weken 12 verse Jelster bieren  waarvan de helft nieuwe experimenten zijn die smachten om jouw feedback. Die kun je eenvoudig geven met de bijgeleverde proefformulieren.  De andere helft van de te ontvangen bieren mag je zelf kiezen uit het vaste assortiment. Je krijgt dan eerste keuze uit de verse batches. Zo ben je altijd verzekerd van vers bier.

Bovendien is de First Blood een gezellige community met eigen app-groep en komen we af en toe bij elkaar voor een natje en een droogje.

First Blood

Iets voor jou zeg je? Stuur me even een berichtje!