JOUW EIGEN BIER OP MAAT

Heb je iets te vieren? Lekker voor je! Bij ons kun je je eigen bier op maat (laten) maken. Leuk voor je eigen café / restaurant, het jubileum van die fijne collega, Je pa die 100 jaar wordt of gewoon voor in je eigen (wo)mancave. Je kunt bij ons je eigen bier brouwen of een van onze bestaande bieren voorzien van je eigen etiket. Geen ervaring met het designen van etiketten? No problemo, dan doen wij dat voor je.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van bieren op maat die we al hebben gebrouwen voor andere feestneuzen.

Jelster bier op maat voor een geboorte

BIER AAN DE BAAK

Voor Camping Buiten aan de Baak brouwen we een huis bier dat formidabel wegdrinkt op hun zonnige terras. Een fris blond bomvol smaak en met slechts 6% alcohol. In trek bij fietsers die op het terras neerstrijken maar ook bij de campinggasten. En tijdens de teambuiling events is het trouwens he-le-maal niet aan te slepen.  Biertje aan de Baak, zo proef je ze niet vaak.

SCHUIMENDE VREUGD

Jelster heeft gestudeerd (zou je niet zeggen hè?). In zijn studietijd was hij lid bij het Rotterdamsch Studenten Gezelschap. Een gezellige club mensen en een vereniging zonder ontgroening want dat motten we niet. Voor de 100ste verjaardag van het R.S.G. is samen met speciaalbier Subvereniging Lambiekske een Eeuwbier ontwikkeld.  Een goudkleurige allemansvriend moest het worden. Lekker als alternatief na een pils of 10. Nou dat is gelukt. Vult nu de glazen met schuimende vreugd.

Jelster bier op maat voor event inenting Corona
Bier-op-maat-Rotterdamsch-Brother-beer_Brother-from-another-mother

BROTHER FROM ANOTHER MOTHER

Voor het 2 jarig bestaan van Bierwinkel Brother Beer in Spijkenisse hadden eigenaren Laurence en Simon de wens om een eigen bier te maken. Kleine oplage, veel smaak. Samen draaiden we een recept voor een Hazy IPA in elkaar. Beide heren wisten met hun ervaring prima wat lekkere hoppen zijn en welk smaakprofiel en mondgevoel ze zochten. Jelster kon dat met zijn brouwkennis vertalen naar de juiste ingrediënten en hopgiften.  Na een gezellige brouwdag kwam zoals altijd het moeilijkste; wachten tot het bier klaar is. Reken op een week of 5-6. Lekker voor je.

astra poelica

Je wordt maar 1x veertig. Dat dacht Yolande ook toen ze samen met Jelster een verjaardagsbier bekokstoofde voor haar man Matthijs. Kijk eens wat een blij gezicht! Logisch ook want Rotterdam Doctor Matthijs van der Poel vierde zijn 40ste verjaardag in stijl en zette zijn visite dit mooie bier voor. Het verjaardagsbezoek ging rollend naar huis met deze rammer van 9,6%. Maar ja, je wordt maar 1x veertig.

 

 

Jelster bier op maat voor event inenting Corona
Jelster bier op maat voor een geboorte

get a grip

Geboorte bier speciaal voor Beke Grip. Welkom op deze aardkloot Beke! Deze grote fles is natuurlijk voor de ouwelui. Die ging er rap doorheen na de bevalling. Maar alle kraamvisite kreeg ook een lekker flessie om te proosten op deze wolk van een dochter. Gefeliciteerd Sander en Marieke met jullie kersverse bengel.

 

Huwelijk

Proost Andries & Yvette. Midden in de eerste coronalockdown zijn Andries & Yvette toch ‘gewoon’ getrouwd. Anders dan vooraf gepland maar met deze mooie fles IPA werd toch een aardig feestje gebouwd.

 

 

Jelster bier voor jouw trouwerij

OOK JOUW EIGEN BIER OP MAAT?

Of het nou is voor een huwelijk, een geboorte, een verjaardag of een ander feessie, bij Jelster ben je aan het juiste adres.

Ja, Ik heb wel interesse in een bier op maat voor:

Waar gaat je voorkeur naar uit?